Ingredientai

Grikiai 2 stiklinės
Česnakai 2 skiltelės
Bazilikai žiupsnelis
Alyvuogių aliejus 4 šaukšteliai
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Išvirkite grikius.

2. Alyvuogių aliejuje ant nedideles ugnies pakepinkite supjaustytus svogūnus, rūkytą dešrą, česnakus.

3. Sudėkite išvirtus grikius ir išmaišykite.

4. Saulėje džiovintus pomidorus ir gražgarstes bei bazilikus susmulkinkite. Suberkite į košę, pagardinkite druska ir pipirais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tailandietiški ryžiai Khao Pad
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiški ryžiai Khao Pad

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine