Ingredientai

Grikiai 1 stiklinė
Morkos 1 vnt.
Cukinijos 0.5 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Grikius išvirkite pasūdytame vandenyje. Nusunkite ir gerai nuvarvinkite. Svarbiausia, grikių nepervirti, bet palikti kiek kietesnius.

2. Jauną cukiniją supjaustykite mažais gabaliukais, morką plonais griežinėliais. Dėkite į keptuvė su įkaitintu sviestu.

3. Maišant kepkite kelias minutes - apie 5-8. Suberkite dar karštus grikius ir maišant kepkite dar porą minučių.

4. Suberkite sutrupintą fetą ir išmaišykite.

5. Patiekiant pagardinkite pipirais ir, jei reikia, druska.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Rizotas su krevetėmis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Rizotas su krevetėmis

Grikių pusryčiai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Grikių pusryčiai

Tofinienė
Lengvai paruošiamas
15 min.

Tofinienė

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“