Ingredientai
Grikiai
1
stiklinė
Morkos
1
vnt.
Cukinijos
0.5
vnt.
Fetos sūris
100
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Grikius išvirkite pasūdytame vandenyje. Nusunkite ir gerai nuvarvinkite. Svarbiausia, grikių nepervirti, bet palikti kiek kietesnius.
2. Jauną cukiniją supjaustykite mažais gabaliukais, morką plonais griežinėliais. Dėkite į keptuvė su įkaitintu sviestu.
3. Maišant kepkite kelias minutes - apie 5-8. Suberkite dar karštus grikius ir maišant kepkite dar porą minučių.
4. Suberkite sutrupintą fetą ir išmaišykite.
5. Patiekiant pagardinkite pipirais ir, jei reikia, druska.
Skanaus!
Atsiliepimai