Ingredientai
Grikiai
100 g
„Iki“ pieniškos dešrelės
2 vnt.
Kietasis sūris
50 g
Fermentinis sūris
100 g
Didesnių svogūnų
0.5 vnt.
Česnako
1 skiltelė
Kiaušiniai
3 vnt.
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Ramunei.
Gaminimo eiga
Grikius išvirkite.
Kietąjį ir fermentinį sūrį smulkiai sutarkuokite.
Pieniškas dešreles ir pusę svogūno smulkiai supjaustykite.
Dešreles, sūrį ir svogūną suberkite į grikius. Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir išspauskite česnako skiltelę.
Gerai išmaišykite, sudėkite į sviestu pateptas keksiukų formeles ir kepkite apie 20 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.