Ingredientai

Grikiai 200 g
Svogūnas 1 vnt.
Smulkintas mocarelos sūris 80 g
Žolelių prieskonių mišinys žiupsnelis
Žolelių prieskonių mišinys žiupsnelis
Druska pagal skonį
Malti juodieji pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga

1. Visų pirma, išvirkite grikius ir sugrūskite juos į košę. Tuomet susmulkinkite svogūną ir pakepinkite jį keptuvėje drauge su saulėje džiovintais pomidorais – keptas daržoves sudėkite šalia grikių.

2. Vėliau suplakite kiaušinius, pagardinkite juos prieskoniais ir supilkite šalia kepsneliams paruoštos grikių ir daržovių tešlos – viską gerai išminkykite.

3. Tuomet iš turimos masės formuokite kepsnelius – į kiekvieno iš jų vidų įdėkite šiek tiek mocarelos ir kepkite keptuvėje, kol jie apskrus iki auksinės spalvos.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai