Ingredientai

Skaldyti grikiai 1 stiklinė
Vanduo 1 stiklinė
Druska 0.5 šaukštelio
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Skaldytus grikius užpilkite karštu vandeniu ir palaukite kol atvės.

2. Smulkiai sutarkuokite sūrį, sudėkite į atvėsusius grikius, įmuškite kiaušinius.

3. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.

4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite šaukštą tešlos ir švelniai suplokite blyną - jis turi būti plonas.

5. Palaukit kol apskrus apatinė pusė, apverskite ir palaukite kol apskrus antra pusė.

6. Blynus patiekite su grietine, pagardinta druska ir išspaustu česnaku.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai