Ingredientai

Grikių miltai 2 stiklinės
Vanduo 2 stiklinės
Varškė 300 g
Kiaušiniai 1 vnt.
Sviestas 75 g
Malti džiūvėsėliai 1 šaukštas
Cukrus 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Kmynai 2 šaukšteliai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Grikių miltus užpilkite verdančiu vandeniu, įmaišykite trečdalį sviesto ir palikite, kad atvėstų.

Varškę ištrinkite su likusiu sviestu, įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, kmynų, džiūvėsėlių, cukraus ir gerai išmaišykite.

Imkite gabaliuką tešlos (apie du šaukštus) išplokite, per vidurį dėkite varškės, užlenkite kraštus ir kiek suplokite.

Kepkite keptuvėje įkaitintame svieste, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla