Ingredientai

Miltai 400 g
Grietinė 1 stiklinė
Pienas 1 stiklinė
Sviestas 3 šaukštai
Cukraus pudra 8 šaukštai
Kepimo milteliai 1 šaukštas
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.

Trynius išsukite su cukraus pudra,

Sumaišykite miltus, su tryniais, grietine ir pienu.

Gerai išmaišykite, supilkite ištirpintą sviestą ir gerai išmaišykite.

Įmaišykite iki standžių putų išplaktus baltymus.

Spurgas virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais