Gaivus vasariškas desertas, kurį galima pagaminti dieną prieš tiekiant.

Gaminimo eiga

Grietinėlę sumaišykite su šeivamedžių žiedų gėrimu, želės cukrumi ir pavirkite 30 sek.

Išpilstykite į 4 stiklines ir laikykite šaldytuve, kol sustings.

Nuplaukite uogas.

Sumaišykite jas su citrinos žievele, citrinų sultimis ir cukrumi.

Gautą masę palikite pastovėti, kol būsite pasiruošę ją supilti į paruoštą grietinėlės desertą.

„Dansukker“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis

Gardusis čili sriubos apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Gardusis čili sriubos apkepas

Gaivios silkės salotos su agurkais
Lengvai paruošiamas
15 min.

Gaivios silkės salotos su agurkais