Ingredientai

Salotos 3 saujos
Avokadai 1 vnt.
Citrinos 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 1 skiltelė
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Jei reikia, krevetes išlukštenkite ir nuplaukite. Apšlakstykite citrinos sultimis.

2. Sudėkite į įkaitintą sviestą. Kepkite porą minučių, apibarstykite pipirais, druska ir išspaustu česnaku.

3. Apkepkite dar 2-3 minutes ir išgriebkite iš keptuvės.

4. Salotas nuplaukite ir suplėšykite.

5. Vyšninius pomidorus, supjaustykite į keturias dalis.

6. Avokadą nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

7. Viską sumaišykite, užberkite druskos ir apšlakstykite citrinų sultimis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai