Ingredientai
Krevetės
100
g
Salotos
3
saujos
Vyšniniai pomidoriukai
6
vnt.
Avokadai
1
vnt.
Citrinos
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Česnakai
1
skiltelė
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Jei reikia, krevetes išlukštenkite ir nuplaukite. Apšlakstykite citrinos sultimis.
2. Sudėkite į įkaitintą sviestą. Kepkite porą minučių, apibarstykite pipirais, druska ir išspaustu česnaku.
3. Apkepkite dar 2-3 minutes ir išgriebkite iš keptuvės.
4. Salotas nuplaukite ir suplėšykite.
5. Vyšninius pomidorus, supjaustykite į keturias dalis.
6. Avokadą nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
7. Viską sumaišykite, užberkite druskos ir apšlakstykite citrinų sultimis.
Atsiliepimai