Ingredientai

Krevetės 100 g
Salotos 3 saujos
Vyšniniai pomidoriukai 6 vnt.
Avokadai 1 vnt.
Citrinos 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 1 skiltelė
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Jei reikia, krevetes išlukštenkite ir nuplaukite. Apšlakstykite citrinos sultimis.

Sudėkite į įkaitintą sviestą. Kepkite porą minučių, apibarstykite pipirais, druska ir išspaustu česnaku.

Apkepkite dar 2-3 minutes ir išgriebkite iš keptuvės.

Salotas nuplaukite ir suplėšykite.

Vyšninius pomidorus, supjaustykite į keturias dalis.

Avokadą nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Viską sumaišykite, užberkite druskos ir apšlakstykite citrinų sultimis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu