Ingredientai

Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla 500 g
Kietasis sūris 200 g
Džiovinti kalmarai 20 g
Porcijos: 6
Už receptą dėkojame skaitytojai Editai.

Gaminimo eiga

Šaldytą tešlą atšildykite ir supjautykite trikampiais, iš kurių vėliau bus formuojami „rageliai“.

Įdarui smulkia tarka sutarkuotą kietąjį sūrį sumaišykite su smulkintais česnakais ir džiovintais kalmarais.

Sumaišytą įdarą pakabinkite šaukšteliu ir dėkite ant tešlos trikampio pagrindo.

Tešlos trikampį susukite nuo pagrindo link smaigalio.

Gerai užspauskite „ragelio“ šonus, kad kepant neišbėgtų sūris.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu