Ingredientai

Bulvės (vidutinės) 6 vnt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Česnakai 3 skiltelės
Miltai 3 šaukštai
Kietasis sūris (tarkuotas) 1 šaukštas
Druska 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Bulves sutarkuokite burokine tarka.

2. Įspauskite česnaką.

3. Suberkite miltus, druską, įmuškite kiaušinius, įberkite smulkiai tarkuoto sūrio.

4. Gerai išmaišykite.

5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, šaukštu dėkite tarkių tešlos ir švelniai suplokite, kad blynas būtų plonas.

6. Kepkite kol viena pusė apskrus, apverskite ir kepkite kol apskrus kita pusė.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu