Ingredientai

Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 200 g
Pienas 200 ml
Druska pagal skonį
Vištiena 100 g
Porcijos: 4
Šiam patiekalui itin tiks vištienos, kalakutienos ar kitos paukštienos likučiai nuo šventinio stalo.

Gaminimo eiga

Keptą vištieną smulkiai supjaustykite.

Kiaušinius įmuškite į indą, išplakite.

Įpilkite miltus, pieną, druskos ir vėl išplakite su plakikliu. Pabaigoje įmaišykite pjaustytą vištieną.

Blynelius kepkite ant mažos ugnies, kol gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu