Ingredientai

Sluoksniuota tešla 1 pakelis
Kondensuotas pienas 1 indelis
Grietinėlė 250 ml
Raudonųjų serbentų džemas 1 stiklinė
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Iškočiokite atšildytos tešlos lakštus. Iš visų išpjaukite vienodo dydžio formą.

Lakštą dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir pašaukite į įkaitintą iki 190 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 3-5 minutes.

Iškepkite tešlos likučius ir juos sutrupinkite.

Taip iškepkite visus lakštus.

Grietinėlę išplakite iki standžių putų ir sumaišykite su kondensuotu pienu.

Imkite pirmą pravėsusį lakštą ir užtepkite grietinėlės mišinio.

Uždenkite antru lakštu ir jį aptepkite serbentų džemu.

Uždenkite trečiu lakštu ir aptepkite grietinėlės mišiniu. Tą patį pakartokite su ketvirtu lakštu.

Uždenkite penktą lakštą ir aptepkite serbentų džemu.

Uždenkite šeštą lakštą, aptepkite grietinėlės mišiniu ir apibarstykite trupiniais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai