Ingredientai
Šaldyta sluoksniuota tešla
1
pakelis
Špinatai
4
saujos
Rikotos sūris
400
g
Česnakai
2
skiltelės
Sviestas
4
šaukštai
Druska
0.5
šaukštelio
Muskato riešutai
žiupsnelis
Kiaušiniai
1
vnt.
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Tešlą atšildykite ir iškočiokite į vieną gana ploną ir didelį lakštą.
Rikotą sutrinkite su minkštu sviestu, išspaustu česnaku, tarkuotais muskato riešutais ir druska.
Špinatus nuplikykite verdančiu vandeniu ir įmaišykite į rikotą.
Rikotos įdaru aptepkite tešlos lakštą (kraštus palikite neapteptus).
Suvyniokite į „dešrą“ ir susukite į ritę.
Aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.
Atsiliepimai