Ingredientai

Špinatai 4 saujos
Česnakai 2 skiltelės
Sviestas 4 šaukštai
Druska 0.5 šaukštelio
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Tešlą atšildykite ir iškočiokite į vieną gana ploną ir didelį lakštą.

Rikotą sutrinkite su minkštu sviestu, išspaustu česnaku, tarkuotais muskato riešutais ir druska.

Špinatus nuplikykite verdančiu vandeniu ir įmaišykite į rikotą.

Rikotos įdaru aptepkite tešlos lakštą (kraštus palikite neapteptus).

Suvyniokite į „dešrą“ ir susukite į ritę.

Aptepkite plaktu kiaušiniu.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais