Ingredientai

Sausainiai „Gaidelis“ 2 pakeliai
Sviestas 0.5 pakelio
Rududu 3 šaukštai
Juodasis šokoladas 20 g
Baltasis šokoladas 20 g
Aguonos 1 šaukštas
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Sausainius sutrupinkite nedideliais gabaliukais.

Sviestą ištirpinkite, įdėkite „Rududu“ ir gerai išmaišykite. Palaukite kol užvirs.

Supilkite kiek atvėsusį, bet vis dar skystą sviesto mišinį ant sausainių ir gerai išmaišykite.

Suspauskite į norimą formą, suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite porai valandų į šaldytuvą.

Pyragą apliekite ištirpintu baltuoju, juoduoju šokoladu ir apiberkite aguonomis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai