Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Šaldytą tešlą atšildykite tiek, kad būtų lengva supjaustyti, bet supjaustyti gabaliukai neliptų vienas prie kito.

Džiovintas spanguoles ar razinas užpilkite karštu vandeniu ir palikite kelioms minutėms.

Tešlos lakštų neatskirkite vienas nuo kito ir supjaustykite nedideliais (2 eurų monetos dydžio) trikampėliais ar kvadratėliais.

Nukoškite razinas arba spanguoles.

Tešlos gabaliukus suberkite į riestainio formos kepimo formą, išteptą sviestu. Beriant tešlos gabaliukus, kartu suberkite ir džiovintas spanguoles ar razinas.

Nedideliame puode ištirpinkite sviestą su cinamonu ir cukrumi. Kaitinkite ir maišykite, kol sviestas išsilydys, o cukrus ištirps.

Sviestą supilkite ant tešlos gabaliukų (stenkitės pilti kuo plačiau, kad tektų visiems tešlos gabaliukams).

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Išėmus iš orkaitės leiskite atvėsti ir tik tada išimkite iš formos.