Ingredientai

Vištiena 400 g
Morkos 1 vnt.
Salierų šakniavaisiai 0.2 vnt.
Konservuoti kukurūzai 1 puodelis
Žalieji žirneliai 1 puodelis
Grietinėlė 1 puodelis
Druska pagal skonį
Juodieji malti pipirai pagal skonį
Muskato riešutai žiupsnelis
Sultinio milteliai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite mažais gabaliukais ir dėkite kepti į sviestą.

Pagardinkite druska, pipirais ir muskatu.

Kepkite ant vidutinės ugnies.

Kol vištiena kepa, nuskuskite morką, nulupkite saliero šaknį, smulkiai supjaustykite kubeliais ir suberkite į vištieną.

Išmaišykite, sumažinkite ugnį ir uždenkite su dangčiu.

Taip kepkite apie 5 minutes.

Kukurūzus nusunkite. Žirneliai gali būti švieži arba šaldyti.

Į vištieną suberkite kukurūzus, žirnelius, įpilkite grietinėlės, įberkite vištienos sultinio, išmaišykite ir uždenkite dangtį. Troškinkite dar apie 5-7 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba