Ingredientai

Cukrus 2 šaukštai
Obuoliai 3 vnt.
Migdolai 1 sauja
Medus (skystas) 2 šaukštai
Migdolų esencija 0.5 šaukštelio
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Tešlą atšildykite ir gana plonai iškočiokite.

Sviestą išlydykite ir išsukite su cukrumi. Mišiniu aptepkite lakštą.

Obuolius nulupkite ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Slyvas užpilkite karštu vandeniu, palaukite kol atvės, nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite.

Slyvas sumaišykite su obuoliais, kapotais migdolais, medumi ir migdolų esencija.

Gauta mase padenkite pusę lakšto ir suvyniokite taip, kad įdaras liktų giliausiuose sluoksniuose.

aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai