Ingredientai

Sviestas 1 pakelis
Cukrus 1 stiklinė
Miltai 1 stiklinė
Vanilinis cukrus 1 šaukštas
Obuoliai 5 vnt.
Cukrus 2 šaukštai
Cinamonas 2 šaukšteliai
Ledai 500 g
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Iš sviesto, cukraus, vanilinio cukraus ir miltų rankomis sutrinkite trupinius.

Obuolius nulupkite ir supjaustykite. Užberkite cukrų, cinamoną ir džiūvėsėlius, išmaišykite.

Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Suberkite obuolius ir šaukštu prispauskite. Ant viršaus užbarstykite trupinius ir dėkite į įkaitintą iki 170 laipsnių orkaitę. Kepkite maždaug 3o min, kol trupinukai iškeps.

Pyragą patiekti galite dar karštą su ledais, bet skanus ir šaltas.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis