Ingredientai

Šaldyta sluoksniuota tešla 1 pakelis
Obuoliai 10 vnt.
Cukrus 4 šaukštai
Varškė 400 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Cukrus 4 šaukštai
Sviestas 4 šaukštai
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Atšildykite sluoksniuotą tešlą ir atskirkite lakštus į dvi dalis.

Iškočiokite gana plonus panašaus dydžio du lakštus.

Varškę išsukite su kiaušiniais, cukrumi ir minkštu sviestu.

Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir supjaustykite plonomis skiltelėmis. Apibarstykite cukrumi ir išmaišykite.

Kepimo skardą, aukštesniais kraštais, išklokite kepimo popieriumi.

Tieskite pirmą tešlos lakštą.

Ant jo tolygiai tepkite varškės įdarą ir užklokite kitu lakštu.

Obuolių skilteles klokite ant viršaus taip, kad užeitų viena ant kitos.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Pjaustykite jau atvėsusį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai