Ingredientai
Juoda duona
500
g
Aviečių uogienė
1
stiklinė
Citrinos
1
vnt.
Cinamonas
1
šaukštelis
Muskato riešutai
0.5
g
Grietinėlė
1
stiklinė
Cukraus pudra
100
g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Nupjaustykite pluteles ir sutarkuokite duoną.
2. Smulkiai sutarkuokite citrinos žievelę, o sultis išsunkite.
3. Duonos trupinius sumaišykite su uogiene, sultimis, žievele ir prieskoniais.
4. Masę sudėkite į pyrago formą, suspauskite ir valandai ar dviems dėkite į šaldytuvą.
5. Grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki standžių putų.
5. Tortą aptepkite grietinėle, o viršų papuoškite turimomis uogomis.
Skanaus!
Atsiliepimai