Ingredientai

Makaronai 400 g
Špinatai (šaldyti) 450 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Pienas 1.5 stiklinės
Kietasis sūris 100 g
Druska pagal skonį
Muskato riešutai žiupsnelis

Gaminimo eiga

Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje.

Špinatus atšildykite, atsiradusį skystimą nupilkite. Jei naudojate šviežius, smulkiai supjaustykite.

Kiaušinius išplakite su druska, muskato riešutu, pienu, smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu ir špinatais.

Virtus makaronus suberkite į sviestu išteptą kepimo formą ir užpilkite plakinį.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba