Ingredientai

Miltai 2.5 puodelio
Cukrus 2 šaukštai
Kepimo milteliai 1 šaukštas
Druska žiupsnelis
Tarkuota apelsino žievelė 0.5 šaukšto
Sviestas 0.5 puodelio
Kiaušiniai 2 vnt.
Grietinėlė (riebi) 0.5 puodelio
Džiovintos spanguolės 1 sauja
Grietinėlė 3 šaukštai
Rudasis cukrus 2 šaukštai
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius ir apelsinų žieveles.

Į tarkuokite šaltą sviestą ir išmaišykite (turi gautis sviesto trupiniai).

Įmaišykite sausas, nemirkytas džiovintas spanguoles.

Kiaušinius išplakite su grietinėle ir plakinį supilkite į miltų mišinį.

Gerai išmaišykite, išminkykite ir nulipdykite storą blyną. Padėkite jį ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Aptepkite grietinėle, apiberkite ruduoju cukrumi ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepkite apie 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba