Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Vištienos sultinys 0.5 šaukštelio
Provanso žolelės 1 šaukštelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Gana smulkiai supjaustykite vištienos filė ir moliūgą.

Vištienos filė dėkite kepti į sviestą. Pagardinkite druska, pipirais ir Provanso žolelėmis.

Suberkite makaronus į verdantį pasūdytą vandenį.

Į pradėjusią skrusti vištieną suberkite moliūgus. Maišant kepkite 10 minučių. Supilkite grietinėlę ir įberkite vištienos sultinio. Išmaišykite ir palaukite, kol grietinėlė užvirs.

Nukoškite makaronus, sudėkite į lėkštes.

Smulkiai sutarkuokite kietąjį sūrį.

Ant viršaus užpilkite moliūgų su vištiena ir apiberkite sūriu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai