Ingredientai

Makaronai 200 g
Moliūgai 400 g
Vištienos filė 200 g
Druska pagal skonį
Grietinėlė 100 ml
Kietasis sūris 50 g
Pipirai pagal skonį
Vištienos sultinys 0.5 šaukštelio
Provanso žolelės 1 šaukštelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Gana smulkiai supjaustykite vištienos filė ir moliūgą.

Vištienos filė dėkite kepti į sviestą. Pagardinkite druska, pipirais ir Provanso žolelėmis.

Suberkite makaronus į verdantį pasūdytą vandenį.

Į pradėjusią skrusti vištieną suberkite moliūgus. Maišant kepkite 10 minučių. Supilkite grietinėlę ir įberkite vištienos sultinio. Išmaišykite ir palaukite, kol grietinėlė užvirs.

Nukoškite makaronus, sudėkite į lėkštes.

Smulkiai sutarkuokite kietąjį sūrį.

Ant viršaus užpilkite moliūgų su vištiena ir apiberkite sūriu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas