Ingredientai
Cukinijos
2
vnt.
Šaldyti žirneliai
1
stiklinė
Konservuoti kukurūzai
1
stiklinė
Morkos
1
vnt.
Šparaginės pupelės
1.5
stiklinės
Salierų šakniavaisiai
0.5
vnt.
Saldžiosios raudonosios paprikos
0.5
vnt.
Fermentinis sūris
70
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Sultinio milteliai
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Cukinijas nuplaukite, perpjaukite per pusę. Viduriuką išskobkite. Duobutes pabarstykite druska, pipirais ir sultinio milteliais.
Šaldytus žirnelius sumaišykite su pasmulkintomis šaldytomis šparaginėmis pupelėmis, gana smulkiai pjaustyta morka, saliero gumbu, paprika, nusunktais konservuotais kukurūzais, druska ir tarkuotu fermentiniu sūriu (nedidelę dalį sūrio atidėkite į šalį).
Įdarą sudėkite į išskobtas cukinijų puseles. Ant viršaus užberkite likusį fermentinį sūrį.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.
Atsiliepimai