Ingredientai

„Nori“ jūros dumblių lapeliai 10 vnt.
Sojos padažas 1 šaukštas
Sezamų aliejus 2 šaukštai
Ryžių actas 1 šaukštas
Vanduo 2 šaukštai
Šviežias imbieras griežinėlis
Česnakai 1 skiltelė
Sezamo sėklos 1 šaukštas
Susmulkinti svogūnų laiškai sauja
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Sukarpykite arba supjaustykite jūros dumblių lapelius maždaug 1 cm pločio juostelėmis, sudėkite į dubenį.

2. Sumaišykite sojos padažą, sezamų aliejų, actą, vandenį, sutrintą imbierą bei sutrintą skiltelę česnako.

3. Pasigamintą padažą supilkite ant jūros dumblių juostelių – leiskite padažui į jas įsigerti, švelniai maišydami 1-2 minutes.

4. Ant viršaus užberkite sezamo sėklų ir svogūno laiškų.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Velingtono kepsniai su lašiša
Lengvai paruošiamas
45 min.

Velingtono kepsniai su lašiša

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Ramenas su antiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ramenas su antiena