Ingredientai

Krakmolas 2 šaukšteliai
Druska žiupsnelis
Baltieji pipirai pagal skonį
Krapai žiupsnelis
Petražolės žiupsnelis
Čiobreliai pagal skonį
Porcijos: 4
Šiuos kotletus paprasta paruošti ir juos mėgsta net vaikai.

Gaminimo eiga

Jūros lydekų filė galima pakeisti menkių filė arba šviežia lašiša.

Atitirpintą žuvies filė susmulkinkite peiliu, trintuvu ar mėsmale.

Į gautą žuvies masę sudėkite krakmolą, kiaušinį, tepamą sūrelį, prieskonius ir žalumynus. Viską gerai sumaišykite ir išminkykite.

Formuokite nedidelius kotletus ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.

Patiekite su virtomis bulvėmis ar ryžiais.

Tinka valgyti tiek karštus, tiek šaltus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai