Ingredientai

Sviestas 40 g
Kietasis sūris 100 g
Pipirai pagal skonį
Rūkytų paprikų milteliai žiupsnelis
Karis žiupsnelis
Provanso žolelės žiupsnelis
Porcijos: 2
Už receptą dėkojame skaitytojai Inutei.

Gaminimo eiga

Smulkia tarka sutarkuokite sviestą ir kietąjį sūrį. Įberkite pipirų ir gerai išmaišykite.

Suformuokite vieno kąsnio kamuoliukus ir apiberkite skirtingais prieskoniais: vieną rūkytos paprikos milteliais, kitą – kario milteliais, trečią trintomis Provanso žolelėmis. Prieskonius galite rinktis pagal skonį.

Prieš patiekiant trumpam įdėkite į šaldytuvą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla