Ingredientai

Vištienos filė 4 vnt.
Aliejus 2 šaukštai
Česnakai 6 skiltelės
Rudasis cukrus 4 šaukštai
Provanso žolelės 2 šaukšteliai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Nuluptas česnako skilteles išspauskite , pakepkite minutę-dvi karštame aliejuje, nukelkite nuo ugnies ir sumaišykite su ruduoju cukrumi ir Provanso žolelėmis.

Vištienos filė įtrinkite druska, pipirais ir padenkite česnakų ir cukraus mase.

Kepkite kepimo maišelyje iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba