Ingredientai

Vid. dydžio svogūnas 1 vnt.
Česnako skiltelės 4 vnt.
Kalendra žiupsnelis
Dideli pievagrybiai 4 vnt.
Antienos filė su prieskoniais 2 vnt.
Saliero lapkočiai 2 vnt.
Nedidelio kininis bastutis 1 vnt.
Šaldyti „springrolls“ tešlos lapai 13 vnt.
Citrina 1 vnt.
Aliejus gruzdinti ir kepti
Akmens druska pagal skonį
Malta kalendra pagal skonį
Juodieji pipirai „Tellicherry“ pagal skonį
Aitriųjų paprikų padažas „SweetAsiaSauce“ pagal skonį
Porcijos: 3
Restoranų užkandžių karaliai – „springrollsai“. Lengvai juos pasiruoškite namuose, rekomenduoja Alfas Ivanauskas.

Gaminimo eiga

1. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, taip pat smulkiai supjaustykite saliero lapkočius, pievagrybius, česnaką ir kininį bastutį. Dalį česnako atidėkite. Įpilkite į keptuvę ir pakepinkite daržoves ir grybus didelėje kaitroje, įberkite akmens druskos, maltos kalendros ir juodųjų pipirų „Tellicherry“.

2. Nuo antienos filė su prieskoniais nuimkite odą ir mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais. Trumpai apkepkite su likusiu česnaku. Sumaišykite su daržovėmis. Atvėsinkite.

3. Suktinukų tešlos lapus įdarykite įdaru ir tampriai susukite. Gruzdinkite vidutinėje kaitroje po 3–4 min.

4. Iškepusius suktinukus dėkite ant popierinių rankšluosčių, nuvarvinkite ir patiekite su aitriųjų paprikų padažu „SweetAsiaSauce“.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai