Gaminimo eiga

Nedideliame dubenėlyje sumaišykite smulkintas petražoles, 1 valg. šaukštą aliejaus, sojos padažą, žiupsnelį druskos ir pipirų ir įtrinkite šiuo mišiniu plonomis juostelėmis pjaustytą vištieną.

Po gero pusvalandžio, kai mėsa gerai įsigers marinato, vištieną apvoliokite krakmole ir apkepinkite iš visų pusių gerai įkaitintame aliejuje.

Po to į mėsą sudėkite ananasus. Viską patroškinkite ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu. Atskirame puode užvirkite vištienos sultinį ir supilkite į jį gerai sumaišytus likusį krakmolą, ananasų sultis, imbiero miltelius, desertinį vyną. Šiuo padažu apipilkite paruoštą vištieną. Patiekite karštą su biriais ryžiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Ne silkė pataluose
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ne silkė pataluose

Eršketas garstyčių padaže
Lengvai paruošiamas
1 val.

Eršketas garstyčių padaže

Įdarytas amūras
Lengvai paruošiamas
1 val.

Įdarytas amūras

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta