Ingredientai

Vištienos krūtinėlių filė 250 g
Konservuoti ananasai 200 g
Ananasų sultys 100 ml
Sojos padažas 1 šaukštas
Petražolės žiupsnelis
Aliejus 5 šaukštai
Džiovinto imbiero milteliai žiupsnelis
Vištienos sultinys 150 ml
Krakmolas 2 šaukštai
Vynas desertinis 100 ml
Juodieji malti pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Nedideliame dubenėlyje sumaišykite smulkintas petražoles, 1 valg. šaukštą aliejaus, sojos padažą, žiupsnelį druskos ir pipirų ir įtrinkite šiuo mišiniu plonomis juostelėmis pjaustytą vištieną.

Po gero pusvalandžio, kai mėsa gerai įsigers marinato, vištieną apvoliokite krakmole ir apkepinkite iš visų pusių gerai įkaitintame aliejuje.

Po to į mėsą sudėkite ananasus. Viską patroškinkite ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu. Atskirame puode užvirkite vištienos sultinį ir supilkite į jį gerai sumaišytus likusį krakmolą, ananasų sultis, imbiero miltelius, desertinį vyną. Šiuo padažu apipilkite paruoštą vištieną. Patiekite karštą su biriais ryžiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu

Tradicinė silkė pataluose
Reikia pasistengti
1 val.

Tradicinė silkė pataluose