Ingredientai
Moliūgai
300
g
Pienas
200
ml
Kokosų pienas
200
ml
Kukurūzų kruopos
4
šaukštai
Vanduo
0.5
puodelio
Druska
1
šaukštelis
Cinamonas
0.5
šaukštelio
Imbieras
0.5
šaukštelio
Muskato riešutai
žiupsnelis
Migdolai
sauja
Moliūgų sėklos
2
saujos
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite.
Kukurūzų kruopas užpilkite verdančiu arba karštu vandeniu.
Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.
Moliūgą sudėkite į puodą, sutrinkite. Užpilkite pienu, kokoso pienu, suberkite druską, cinamoną, imbierą ir muskatą.
Užvirkite ir supilkite vandenyje išbrinkusias kukurūzų kruopas.
Virkite 15 minučių, kol sriuba taps tiršta.
Patiekite pagardintą kepintomis moliūgų sėklomis ir smulkintais migdolų riešutais.
Atsiliepimai