Ingredientai

Porai 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Vištieną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.

2. Pagardinkite druska, pipirais. Apkepkite ant vidutinės ugnies, kol šiek tiek apskrus.

3. Suberkite riekelėmis pjaustytus pievagrybius ir porus.

4. Išmaišykite, uždenkite dangčiu ir patroškinkite apie 5 minutes.

5. Nudenkite dangtį, šiek tiek padidinkite ugnį, pagardinkite prieskoniais ir kepkite, kol pievagrybiai gražiai ims skrusti.

6. Patiekite su virtomis ar svieste keptomis šparaginėmis pupelėmis (virti reikia sūriame vandenyje kelias minutes, kol suminkštės, kepant - pagardinti druska).

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas