Ingredientai
Vištienos filė
300
g
Pievagrybiai
14
vnt.
Porai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Sultinio milteliai
pagal skonį
Provanso žolelės
pagal skonį
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Vištieną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.
2. Pagardinkite druska, pipirais. Apkepkite ant vidutinės ugnies, kol šiek tiek apskrus.
3. Suberkite riekelėmis pjaustytus pievagrybius ir porus.
4. Išmaišykite, uždenkite dangčiu ir patroškinkite apie 5 minutes.
5. Nudenkite dangtį, šiek tiek padidinkite ugnį, pagardinkite prieskoniais ir kepkite, kol pievagrybiai gražiai ims skrusti.
6. Patiekite su virtomis ar svieste keptomis šparaginėmis pupelėmis (virti reikia sūriame vandenyje kelias minutes, kol suminkštės, kepant - pagardinti druska).
Skanaus!
Atsiliepimai