Ingredientai

Mėsos sultinys 1.5 l
Šparaginės pupelės 4 saujos
Bulvės 4 vnt.
Vištiena (virta ar kepta) 200 g
Čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Į verdantį sultinį suberkite smulkiai pjaustytas bulves ir smulkintas šaldytas šparagines pupeles.

Virkite 10 minučių, sudėkite smulkiai pjaustytą virtą ar keptą vištieną ir pagardinkite čiobreliais.

Virkite dar 10 minučių.

Patiekiant pagardinkite grietine.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla