Ingredientai

Razinos 2 šaukštai
Riešutai 2 šaukštai
Sviestas 3 šaukštai
Rudasis cukrus 1 šaukštas
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Razinas, džiovintas spanguoles ir kriaušes užpilkite karštu vandeniu ir palikite kelioms minutėms.

Vandenį nupilkite, kriaušes supjaustykite.

Riešutus susmulkinkite.

Nupjaukite nuplautų obuolių viršunėles su koteliais. Atsargiai išpjaukite ir išskobkite viduriuką su sėklomis.

Riešutus, džiovintus vaisius sumaišykite su ruduoju cukrumi, cinamonu, tarkuotu muskato riešutu ir sviestu.

Įdarą dėkite į obuolio vidurį ir uždenkite nupjauta viršūnėle.

Obuolio žievelę retai subadykite šakute, kad nesprogtų.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai