Ingredientai
Miltai
2
puodeliai
Cukrus
3
šaukštai
Kepimo milteliai
1
šaukštas
Druska
1
šaukštelis
Muskato riešutai
1
šaukštelis
Augalinis aliejus
3
šaukštai
Pienas
puodelis
Kiaušinis
1
vnt.
Vanilės ekstraktas
1
šaukštelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Gerai sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir muskato riešutų miltelius.
Įpilkite aliejaus, pieno ir įmuškite kiaušinį. Viską gerai išmaišykite.
Nedideliame puode įkaitinkite aliejų iki 190 laipsnių Celsijaus. Tešlą kabinkite su šaukštu ir atsargiai leiskite į karštą aliejų. Kepkite kol gražiai paruduos.
Ištraukite spurgas iš aliejaus ir padėkite ant popierinio rankšluosčio.
Kol karštos apibarstykite cinamonu arba cukraus pudra.
Atsiliepimai