Ingredientai
Juodasis šokoladas
100 g
Granolos
1.5 stiklinės
Tarkuotos greipfruto žievelės
1 a. š.
Kokosų drožlės
1 a. š.
Porcijos: 4
Granolos sausainiai su šokoladu tiks ir prie ryto kavos, ir išvykai. Sodrus juodojo šokolado ir greipfruto bei kokosų derinys kuria nuostabų skonį. Iškepusius granolos sausainius su šokoladu dėkite į šaldytuvą sustingti.
Gaminimo eiga
1. Prikaistuvyje išlydykite šokoladą.
2. Į lydytą šokoladą suberkite granolą ir gerai išmaišykite.
3. Šaukštu formuokite sausainius ant sviestinio popieriaus ir apibarstykite tarkuota greipfruto žievele bei kokosų drožlėmis.
4. Dėkite į šaldytuvą sustingti 20–30 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG