Naminė granola – nes galima į ją sudėti, ko tik norisi. Beje, ji gali tapti ir puikia kalėdine dovana tam, kas vertina rankų darbą ir nuoširdumą, skonį ir sveikatą. Atvėsusią granolą supilkite į stiklainį ir užsukite.

Gaminimo eiga

1. Riešutus sumaišykite dubenyje kartu su avižiniais dribsniais.

2. Supilkite aliejų, žaliosios citrinos sultis, datulių sirupą. Įberkite žiupsnelį druskos ir gerai išmaišykite.

3. Gautą mišinį berkite į kepimo skardą. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 160 °C temp. 35–40 min., kas 10 min. pamaišydami. Galite patiekti su pienu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai