Ingredientai

Salotų gūžė 1 vnt.
Agurkas 2 vnt.
Saldžioji paprika 2 vnt.
Juodos alyvuogės (be kauliukų) 150 g
Česnakas 2 skiltelės
Raudonasis svogūnas 1 vnt.
Vyno actas 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Daržoves ir salotas nuplauname, nusausiname.

2. Salotų lapus suplėšome gabalėliais, agurką ir pomidorą pjaustome gana stambiais kubeliais, paprikas – kvadratėliais, svogūną – plonais žiedeliais, česnaką 2 plonomis riekelėmis.

3. Visus išvardintus ingredientus sumaišome, apipilate alyvuogių aliejumi ir vyno actu, paskaniname druska, pridedame alyvuoges ir dar kartą sumaišome.

4. Tada graikiškas salotas dedame į salotų lėkštes ir paberiame Fetos sūrio kubelių.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Agrastų ir bananų uogienė
Lengvai paruošiamas
40 min.

Agrastų ir bananų uogienė

Vyšnių uogienė su šokoladu
Lengvai paruošiamas
50 min.

Vyšnių uogienė su šokoladu

Pomidorai savo sultyse
Reikia pasistengti
50 min.

Pomidorai savo sultyse

Visus pavergsiantys bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Visus pavergsiantys bulviniai blynai