Ingredientai

Salotų gūžė 1 vnt.
Agurkas 2 vnt.
Saldžioji paprika 2 vnt.
Juodos alyvuogės (be kauliukų) 150 g
Česnakas 2 skiltelės
Raudonasis svogūnas 1 vnt.
Vyno actas 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Daržoves ir salotas nuplauname, nusausiname.

2. Salotų lapus suplėšome gabalėliais, agurką ir pomidorą pjaustome gana stambiais kubeliais, paprikas – kvadratėliais, svogūną – plonais žiedeliais, česnaką 2 plonomis riekelėmis.

3. Visus išvardintus ingredientus sumaišome, apipilate alyvuogių aliejumi ir vyno actu, paskaniname druska, pridedame alyvuoges ir dar kartą sumaišome.

4. Tada graikiškas salotas dedame į salotų lėkštes ir paberiame Fetos sūrio kubelių.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai