Porcijos: 1

Jei jums liko graikiško jogurto, pasigaminkite graikiško jogurto ir medaus desertą. Gaivus ir gardus patiekalas patiks ir mažiausiems valgytojams. Graikiško jogurto ir medaus desertas jus tiesiog nukels į Graikiją.

Gaminimo eiga

  • Graikišką jogurtą supilkite į nedidelį dubenį ar keletą mažesnių indelių. Užpilkite medaus: jei mėgstate ne taip saldžiai, galite jo naudoti mažiau. Kietesnį medų galima suskystinti jį įdėjus į dubenėlį ir šildant virš garų vonelės. Tačiau medaus nereikėtų perkaitinti, nes jis praras skonį.

  • Užbarstykite smulkintų riešutų, užberkite mėgstamų sezoninių uogų, smulkintų vaisių – jie suteiks papildomo gaivumo. Riešutus, smulkintus vaisius galite pakeisti kitais priedais: uogomis, sėklomis ir kt.

  • Šiuo desertu galite mėgautis iškart, o skanaujant jį, pasijusite tarsi nusikėlę į Graikiją. Skanaus!