Ingredientai
Vištų šlaunelės
6
vnt.
Juodosios alyvuogės
14
vnt.
Česnakai
10
skiltelės
Citrinos
1
vnt.
Fetos sūris
100
g
Rozmarinai
1
šaukštas
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Vištienos šlauneles įtrinkite druska, pipirais ir raudonėliu.
Česnakų skilteles nulupkite ir sutraiškykite peilio geležte.
Alyvuoges suspauskite-sutraiškykite peilio geležte.
Vištienos gabaliukus sudėkite vienas šalia kito, apšlakstykite aliejumi. Suberkite ir į tarpus prikiškite česnakų ir alyvuogių.
Citriną supjaustykite griežinėliais ir jai apdėkite vištieną.
Kepimo indą uždenkite dangčiu ar kepimo folija.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Foliją nuimkite, apibarstykite trupintu fetos sūriu ir kepkite dar 25 minutes.
Atsiliepimai