Ingredientai

Vištų šlaunelės 6 vnt.
Juodosios alyvuogės 14 vnt.
Česnakai 10 skiltelės
Citrinos 1 vnt.
Fetos sūris 100 g
Rozmarinai 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Vištienos šlauneles įtrinkite druska, pipirais ir raudonėliu.

Česnakų skilteles nulupkite ir sutraiškykite peilio geležte.

Alyvuoges suspauskite-sutraiškykite peilio geležte.

Vištienos gabaliukus sudėkite vienas šalia kito, apšlakstykite aliejumi. Suberkite ir į tarpus prikiškite česnakų ir alyvuogių.

Citriną supjaustykite griežinėliais ir jai apdėkite vištieną.

Kepimo indą uždenkite dangčiu ar kepimo folija.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Foliją nuimkite, apibarstykite trupintu fetos sūriu ir kepkite dar 25 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla