Ingredientai

Vanduo 100 ml
Kava 3 šaukšteliai
Cukrus 2 šaukšteliai
Juodieji pipirai žiupsnelis
Cinamonas žiupsnelis
Muskato riešutai žiupsnelis
Kardamonas žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Pupelių kavą suberkite į metalini prikaistuvį (ar specialų metalinį puodą su ilga rankena).

Suberkite cukrų, prieskonius ir užpilkite šaltu vandeniu.

Kaitinkite kol užvirs.

Kavą supilstykite į mažus puodelius nenukoštą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pati skaniausia šalta kava
Lengvai paruošiamas
15 min.

Pati skaniausia šalta kava

Žvalumo suteikianti kava su kardamonu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Žvalumo suteikianti kava su kardamonu

Kalėdinė kakava
Lengvai paruošiamas
10 min.

Kalėdinė kakava

Gomurį kutenanti turkiška kava
Lengvai paruošiamas
10 min.

Gomurį kutenanti turkiška kava

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba