Ingredientai
„gnocchi“ virtinukų
200 g
Aliejaus
2 v. š.
Šaltai rūkyta šoninė
100 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Špinatai
1 sauja
Kietasis sūris
2 v. š.
„Gnocchi“ su šonine – greitai ir gana paprasati pagaminamas patiekalas, o kaip skanu! Ir visai nesvarbu, ar esate itališkos virtuvės. „Gnocchi“ su šonine įtiks kiekvienam skoniui.
Gaminimo eiga
1. Pasūdytame vandenyje išvirkite virtinukus.
2. Keptuvėje su aliejumi apskrudinkite šoninę ir smulkintą svogūną. Pilkite grietinėlę.
3. Į keptuvę sudėkite išvirtus virtinukus, pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite špinatų lapelius.
4. Apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG