Ingredientai
Lašiša
1050
g
Alyvuogių aliejus
1
šaukštas
Medus
1
šaukštas
Bazilikai
1
šaukštelis
Pomidorų padažas
1
šaukštelis
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Citrinos
1
skiltelė
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Paruošiame glazūrą. Sudedame ir sumaišome visus produktus, suplakame šakute.
Lašišą padaliname į 6 gabaliukus ir išdėliojame nedidelėje formoje. Užtepame glazūra.
Uždengiame dangčiu ir paliekame 10 min. (arba paliekame šaldytuve ilgesniam laikui)
Kai lašiša pasimarinuoja, įkaitiname orkaitę arba grilį ir išklojame folija groteles.
Išdėliojame žuvies gabalėlius ant folijos ir kepame 4 min. iš kiekvienos pusės, kol visiškai iškeps.
Žuvį patiekiame karštą, sudėtą ovalo formos dubenyje, aplaistytą atsiradusiomis sultimis ir papuoštą citrinos skiltelėmis.
Atsiliepimai