Ingredientai

Lašiša 1050 g
Medus 1 šaukštas
Bazilikai 1 šaukštelis
Pomidorų padažas 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Citrinos 1 skiltelė
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Paruošiame glazūrą. Sudedame ir sumaišome visus produktus, suplakame šakute.

Lašišą padaliname į 6 gabaliukus ir išdėliojame nedidelėje formoje. Užtepame glazūra.

Uždengiame dangčiu ir paliekame 10 min. (arba paliekame šaldytuve ilgesniam laikui)

Kai lašiša pasimarinuoja, įkaitiname orkaitę arba grilį ir išklojame folija groteles.

Išdėliojame žuvies gabalėlius ant folijos ir kepame 4 min. iš kiekvienos pusės, kol visiškai iškeps.

Žuvį patiekiame karštą, sudėtą ovalo formos dubenyje, aplaistytą atsiradusiomis sultimis ir papuoštą citrinos skiltelėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai