Ingredientai
Morkos
1
vnt.
Porai
1
vnt.
Sviestas
3
šaukštai
Miltai
3
šaukštai
Žuvies sultinys
1
l
Garstyčios
2
šaukštai
Grietinėlė
200
g
Šaltai rūkyta lašiša
100
g
Česnakai
3
skiltelės
Kietasis sūris
2
šaukštai
Pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Petražolės
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Lašišą supjaustykite kubeliais.
2. Į įkaitintą sviestą suberkite miltus ir pakepinkite, kol pagels.
3. Į užvirintą vandenį arba sultinį supilkite pakepintus miltus, sudėkite kubeliais supjaustytą morką ir porą, smulkintą česnaką ir kubeliais supjaustytą lašišą.
4. Įdėkite du šaukštus garstyčių, paskaninkite pipirais bei druska ir virkite, kol suminkštės porai ir morkos.
5. Kai sriubą nukelsite nuo ugnies, supilkite į ją grietinėlę ir smulkintas petražoles.
6. Į kiekvieną lėkštę įberkite tarkuoto sūrio. Patiekite su balta duona.
Skanaus!
Atsiliepimai