Ingredientai

Morkos 1 vnt.
Porai 1 vnt.
Sviestas 3 šaukštai
Miltai 3 šaukštai
Žuvies sultinys 1 l
Garstyčios 2 šaukštai
Grietinėlė 200 g
Šaltai rūkyta lašiša 100 g
Česnakai 3 skiltelės
Kietasis sūris 2 šaukštai
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Petražolės pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Lašišą supjaustykite kubeliais.

2. Į įkaitintą sviestą suberkite miltus ir pakepinkite, kol pagels.

3. Į užvirintą vandenį arba sultinį supilkite pakepintus miltus, sudėkite kubeliais supjaustytą morką ir porą, smulkintą česnaką ir kubeliais supjaustytą lašišą.

4. Įdėkite du šaukštus garstyčių, paskaninkite pipirais bei druska ir virkite, kol suminkštės porai ir morkos.

5. Kai sriubą nukelsite nuo ugnies, supilkite į ją grietinėlę ir smulkintas petražoles.

6. Į kiekvieną lėkštę įberkite tarkuoto sūrio. Patiekite su balta duona.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba