Ingredientai

Morkos 1 vnt.
Porai 1 vnt.
Sviestas 3 šaukštai
Miltai 3 šaukštai
Garstyčios 2 šaukštai
Česnakai 3 skiltelės
Kietasis sūris 2 šaukštai
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Petražolės pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Lašišą supjaustykite kubeliais.

2. Į įkaitintą sviestą suberkite miltus ir pakepinkite, kol pagels.

3. Į užvirintą vandenį arba sultinį supilkite pakepintus miltus, sudėkite kubeliais supjaustytą morką ir porą, smulkintą česnaką ir kubeliais supjaustytą lašišą.

4. Įdėkite du šaukštus garstyčių, paskaninkite pipirais bei druska ir virkite, kol suminkštės porai ir morkos.

5. Kai sriubą nukelsite nuo ugnies, supilkite į ją grietinėlę ir smulkintas petražoles.

6. Į kiekvieną lėkštę įberkite tarkuoto sūrio. Patiekite su balta duona.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai