Ingredientai

Cukrus 2 šaukšteliai
Druska 1 šaukštas
Miltai 200 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Česnakai 2 skiltelės
Druska pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Aliejų pakaitinkite ir sudėkite išspaustą česnaką, suberkite druską ir Provanso žoleles. Palikite kelioms minutėms pastovėti.

Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius.

Baltymus išplakite su druska ir cukrumi iki standžių putų.

Į baltymus dėkite po vieną kiaušinio trynį ir maišykite.

Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir kerai išminkykite tešlą.

Tešlą iškočiokite ir išklokite kepimo indą, taip , kad kraštai šiek tiek užsiriestų į vidų.

Griežinėliais supjaustykite baklažanus, apiberkite druska ir palikite kelias minutes. Atsiradusį skystį nupilkite, baklažanus nuplaukite ir nusausinkite.

Nedideliais gabalėliais supjaustykite saldžiąsias paprikas, baklažanus ir pievagrybius.

Daržoves, tarkuotą sūrį ir pievagrybius sumaišykite su aliejumi ir viską sukrėskite į tešla išklotą kepimo indą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Orkaitėje kepti artišokai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Orkaitėje kepti artišokai

Bananų duonos pusryčių dubenėlis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Bananų duonos pusryčių dubenėlis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas