Ingredientai

Kaparėliai 1 šaukštas
Kedro riešutai 2 šaukštai
Parmezano sūris 2 šaukštai
Aliejus 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kalendras smulkiai supjaustykite. Alyvuoges, kaparėlius ir kedro riešutus labai smulkiai supjaustykite.

Į indą taip pat suberkite sutrupintą duonos riekelę, parmezaną, kalendras, įpilkite šaukštą aliejaus ir išmaišykite.

Kiaulieną supjaustykite į 4 dalis, uždenkite maistine plėvele ir išmuškite, kad išeitų plonesni gabalėliai. Ant jų dėkite įdaro ir susukite. Kraštus persmeikite dantų krapštukais. Apibarstykite druska, pipirais.

Įkaitinkite aliejų, jame apkepkite vyniotinius, iš kiekvienos pusės po 3 min. Paskui uždenkite dangčiu ir troškinkite 8 – 10 min. Patiekite su keptais pomidorais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braškių tiramisu – lengviau nebūna!
Lengvai paruošiamas
20 min.

Braškių tiramisu – lengviau nebūna!

Spagečiai su midijomis
Lengvai paruošiamas
25 min.

Spagečiai su midijomis

Braškių ir šokolado keksiukai
Lengvai paruošiamas
35 min.

Braškių ir šokolado keksiukai

Gaivios vištienos ir ananasų salotos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivios vištienos ir ananasų salotos